Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Eficienta la pretul corect

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Boiler apa calda bivalent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Boilere bivalente (2 serpentine, din care 1 serpentina pentru solar).

Ca varf de tehnologie, putem furniza boilere (monovalente, bivalente) concepute special pentru functionare cu pompa de caldura.

Astfel, serpentina superioara are o suprafata de circa 3 ori mai mare, iar racordurile (tur, retur) cu 1 treapta mai mare decat la boilerele standard, asigurand o productie marita de apa calda menajera si cu consum mai mic de energie cu ca. 20% fata de preparare apa calda menajera cu boilere standard.

Bineinteles ca in acest tip de boiler pentru pompa de caldura poate fi racordat la centrala termica (gaz, lemne, peleti) si la instalatia solara.

Odata cu intrarea in vigoare al normei Europene ErP 2015, din 26 septembrie 2015, toate boilerele importate de noi satisfac aceasta cerinta de eficienta energetica sporita.

Iata alaturat informatii legate de boiler pentru pompa de caldura:
Boiler solar, fabricatie Germania, 5 ani garantie, dublu emailat, inalt-eficient, proiectat pentru preparare apa calda prin pompa de caldura si panouri solare, presiune max. boiler 10 bar, presiune max. serpentine 16 bar, temperatura maxima boiler 95 gr C, temperatura maxima serpentine 110 gr C, din otel de calitate inalta S235JRG2, conform DIN 4753 si EN 12897, incl. anod magneziu si termometru, izolatie poliuretan dur 50 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura